Garantie

Als u iets koopt, heeft u volgens de wet recht op een deugdelijk product. Dat heet wettelijke garantie, het betekent dat het product geen gebreken mag vertonen. Toch komt het helaas wel eens voor dat een artikel na aankoop niet werkt zoals het zou moeten. Wij vinden dit natuurlijk erg vervelend en doen er alles aan om dit samen met u naar tevredenheid op te lossen.

Omruilgarantie of geld-terug-garantie
Wanneer Johome uw klacht terecht vindt, wordt het artikel omgeruild of gerepareerd. Gaat het artikel stuk binnen de omruilgarantietermijn van 30 dagen, dan krijg u vaak een nieuw artikel of een vergelijkbaar artikel aangeboden tot aan eenzelfde aankoopwaarde.

Als een artikel niet op voorraad is, kan het worden besteld of indien niet mogelijk, dan geld retour. 

Duur van de garantie
Johome hanteert voor alle artikelen de fabrieksgarantietermijn van de fabrikant. De aangeboden fabrieksgarantie doet overigens niets af aan de wettelijke garantie waar u als consument recht op heeft. Anders gezegd, de wettelijke garantie gaat boven de fabrieksgarantie. Bijvoorbeeld: als de fabrieksgarantietermijn 1 jaar is en de wettelijke garantietermijn 2 jaar, dan heeft u 2 jaar garantie.